Logo Viktor Vandenberghe Algemene Elektriciteit

Diensten

Van A tot Z

Hebt u een vraag in verband met algemene elektriciteit of bent u van plan om zonnepanelen te installeren? Ik sta voor u klaar met mijn kennis en expertise.
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info.

Algemene
elektriciteitswerken

Voor zowel grote als kleine elektriciteitswerken kan je bij mij terecht, van nieuwbouw tot renovatie. Voor elektrische pannes sta ik ook direct voor u klaar. Ik denk aan een budgetvriendelijke oplossing op maat, waar kwaliteit altijd de bovenhand neemt.

Camera-
Bewaking

Bij het plaatsen van camerabewaking bied ik u de verschillende technologieën aan die op de markt aanwezig zijn. Op deze manier kan u rekenen op de beste beveiliging, zowel overdag als ’s nachts.

Industriële
elektriciteitswerken

Alle bedrijven (restaurants, winkels, kantoren, KMO-gebouwen…) kunnen rekenen op een vakkundige installatie.

Zonnepanelen
& laadpalen

Ik ben erkend installateur van zonnepanelen en leg deze installatie volledig naar jouw behoeften. We zorgen voor een optimaal rendement dat gelijkstemt met uw verbruik.

Zonnepanelen zijn een groene technologie, wat bijdraagt tot de energie van morgen. Indien u een thuisbatterij wenst, is ook dit perfect mogelijk.

Logo rescert

Domotica

Om mee te zijn met de nieuwste technologie van de toekomst, bied ik graag mijn hulp aan. Domotica is een innovatief systeem dat u meer comfort biedt.

Het automatisch in- & uitschakelen van verlichting of dit van op afstand te regelen, zijn slechts enkele voordelen van zo’n systeem. Domotica is met andere woorden de technologie om je huis te automatiseren.

Verlichting

Videofonie

Deurbel met camera
icoon vraagteken

Graag samenwerken of meer info?

Contacteer mij vrijblijvend. Ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijk ernaar uit om samen te werken.